| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
insp Incepator!

Data inscrierii: 20/Aug/2009 Mesaje: 11
|
Trimis: 20/08/2009 17:02 Titlul subiectului: Problema |
|
|
Nu stiu ce s-a intamplat cu contul meu. Pur si rudimentar a disparut contul meu . Am avut si eu server si stiu ca asta se intampla cand dispare fisierul cu numele meu.ini din folderul "scriptfiles" al serverului.
Ca urmare , a trebuit sa dau din nou "/register" si bineinteles nu mai aveam nimic cand am intrat pe server. Ca urmare a acestui fapt am pierdut :
- Adminul (Level 1)
- 3/8 RP
-600k + 50k in banca
-Casa (Lvl 6 pe Vinewood) Cu tot cu upgrade-urile in valoare de 255k (50k heal , 100k armura , 5k tv, 100k masina-bullet)
-Lider-ul la factiunea FBI
-Licenta de driving :| |
|
| Sus |
|
 |
SwaRBlaDe Admin Forum/Server!

Data inscrierii: 19/Aug/2009 Mesaje: 14 Localitate: alexandria
|
Trimis: 20/08/2009 18:20 Titlul subiectului: Re: Problema |
|
|
| insp a scris: | Nu stiu ce s-a intamplat cu contul meu. Pur si simplu a disparut contul meu . Am avut si eu server si stiu ca asta se intampla cand dispare fisierul cu numele meu.ini din folderul "scriptfiles" al serverului.
Ca urmare , a trebuit sa dau din nou "/register" si bineinteles nu mai aveam nimic cand am intrat pe server. Ca urmare a acestui fapt am pierdut :
- Adminul (Level 1)
- 3/8 RP
-600k + 50k in banca
-Casa (Lvl 6 pe Vinewood) Cu tot cu upgrade-urile in valoare de 255k (50k heal , 100k armura , 5k tv, 100k masina-bullet)
-Lider-ul la factiunea FBI
-Licenta de driving :| |
Am resetat conturile la toti pentru ca nu stiam cine la ce e lider si eram foarte incurcati a fost un fel de wipe micut lvl ti-l faci solitar cu bani va mai ajutam noi dar nu multi si casele le cumparati cand aveti lvl nu le ia nimeni tot voi le luati si cu lider -ul uitate la ce mai e liber si faci cerere ;) _________________ WwW.Mozila-SamP.MyForum.Ro |
|
| Sus |
|
 |
ossbe Incepator!

Data inscrierii: 18/Aug/2012 Mesaje: 5 Localitate: Latvia
|
Trimis: 30/08/2012 16:04 Titlul subiectului: |
|
|
| Numerous people will be benefited from your writing. Cheers! |
|